Hajhosszabbítás előtte-utána

Ne várj éveket: hajhosszabbítás

Új külsőre vágysz, feldobnád a frizurádat, de lassan nő a hajad? Sajnos a haj növésének természetes ritmusát nem tudjuk megváltoztatni, de van egy remek megoldásunk a számodra a The Color Bar szalonban: válaszd a hajhosszabbítást! A hajhosszabbítás népszerű és nagyszerű módja annak, hogy extra hosszúságot és volument adjunk a hajadnak anélkül, hogy meg kellene várnod, amíg megnő, tehát rengeteg időt spórolhatsz vele, pár órán belül elérhető hajad új megjelenése.

A hajhosszabbítás nem egy végleges eljárás, 2-3 havonta szükséges újra feltetetni, felfrissíteni. Az általunk alkalmazott NANO-gyűrűs technikának köszönhetően teljesen sérülés és károsodás mentesen rögzítjük a póthajat, megkímélve és megőrizve az eredeti tincseid állapotát.

A felhelyezett póthaj tökéletesen festhető és formázható, és igaz ez a mindennapi ápolásra is: mosás során sem kell félned attól, hogy a kötések elengedik a hajadat, erős és hónapokig tartó megoldást nyújtunk számodra budai hajszalonunkban!

FONTOS!!! Ez a szolgáltatás online nem foglalható! Keress minket telefonon a +36 20 581 1141-es telefonszámon!

MILYEN PÓTHAJAT VÁLASSZ?

Ennek eldöntését egy felméréssel kezdjük, melynek legfontosabb szempontjai az általad óhajtott frizura, stílus és hajszín eldöntése. Többfajta színből és méretből választhatsz a javaslataink alapján, és a beszerzéssel sem kell foglalkoznod, természetesen megoldjuk helyetted. Kizárólag prémium minőségű póthajakat forgalmazunk, garantálva az elvárt hatást és tartósságot.

Szláv, orosz és magyar póthajakkal dolgozunk, melyek minőségben nem, ellenben árazásban eltérőek lehetnek. Minden hajunk 100% emberi haj, egy fejről származnak, szálirányosak és szilikonmentesek. A kívánt végső eredménytől függően a legjobb ár/érték arányú megoldást fogjuk javasolni számodra, rejtett költségektől mentesen, a legjobb minőségben.

Hajhosszabbítás - póthaj
NANO-gyűrű technika

A LEGKÍMÉLETESEBB TECHNOLÓGIA!

Gyönyörű hosszú hajkoronát szeretnél, és elhatároztad magad a hajhosszabbításra. Megbeszéltük és kiválasztottuk a megfelelő póthajat, és következik a felrakás folyamata. A hajhosszabbításra többféle technikát alkalmaznak, mi az egyik legújabb és legkedveltebb megoldást tudjuk biztosítani számodra, a NANO-gyűrűs hajhosszabbítást. De miért ezt választottuk?

A csodás végeredmény mellett számunkra ugyanolyan fontos kritérium a hosszan tartó viselés, a kíméletes felhelyezés, és az eredeti hajkoronád megóvása. Sokan azért tartanak a hajhosszabbítástól, mert félnek a fejbőrük és a hajszálak károsodásától, emiatt a technológia miatt viszont nem kell aggódnod, a végeredményre pedig garanciát is vállalunk!

A nANO-GYŰRŰZÉS FOLYAMATA

Vegyszer- és hőmentes hajhosszabbítási technikánkkal, apró szilikongyűrűk használatával “nano” illesztési pontokat hozunk létre a saját hajadon, majd ehhez rögzítjük a póthajakat, melyek tökéletesen, tartósan illeszkednek, és gyakorlatilag láthatatlanul takarnak. Ezzel a módszerrel hosszabb, dúsabb hajat, és magabiztosabb megjelenést érhetünk el, és a leszedése is sokkal egyszerűbb.

A NANO-gyűrűzés folyamata során sem hő, sem ragasztó nem éri a hajadat, nemcsak biztonságos és könnyen használható, hanem természetes megjelenést is biztosít, amely akár több hónapig is eltarthat. A felvitel módszere sokkal kíméletesebb, mint más módszerek, így ideális mindazok számára, akik szeretnék elkerülni a fejbőrük vagy a természetes hajuk esetleges károsodását.

Hajhosszabbítás előtte-utána

hajhosszabbítás előtt és után

FONTOS!!! Ez a szolgáltatás online nem foglalható! Keress minket telefonon a +36 20 581 1141-es telefonszámon!