Hajszalonunkról

A megfelelő hajnak, színnek vagy fazonnak hatalmas ereje van. Teljesen meg tudja változtatni viselőjét és a kisugárzását is, a haj a külsőnk egyik legfontosabb tartozéka. Rengeteget elárul a személyiségünkről, stílusunkról, lelkiállapotunkról.

A célunk az, hogy megtaláljuk vendégeink számára a legjobban harmonizáló színt és fazont, hogy boldogan, önbizalommal teli szálljanak ki székeinkből.

Itt a Color Bar hajszalonban főként L’Oréal és Kérastase termékeket használunk illetve lehetőség van vásárlásra is. A hajad nálunk jó kezekben lehet még távozás után is.

Horváth Enikő, a The Color Bar szakmai vezetője, tulajdonosa és oktatója. Kizárólag a női hajak festésére, vágására és ápolására specializálódott. Balayage / ombre haj specialista.

Ha nem vagy elégedett a hajaddal, szebb színre vagy más fazonra vágysz, keress bátran minket!

Kérastase és L’Oréal szalon

A Color Bar Buda Kérastase és L’Oréal partnerként üzemel Óbuda egyik legszebb részén. Minden hajnak szüksége van ápolásra és itt nem csak az egészségügyi hajvágásra gondolunk. Fontos a rendszeres ápolás. Mi két termékcsaládot választottunk és ajánljunk is vendégeinknek.

Kérastase

Több mint 700 tudós által kifejlesztett hajápoló termékcsalád. A Kérastase samponok és balzsamok mellett más hajápolási termékeket is megtalálhattok szalonunkban. Igaz luxuskategoriának számít, de az ápolt és egészséges haj kellemes benyomással ruházza fel viselőjét.

L’Oréal

L’Oréal hajápolási termékeink mellett steampod hajkezelés is elérhető női fodrász szalonunkban. A L’Oréal a szépségápolás minden területén helytálló, megfizethető kategóriás termékcsalád.

Balayage vagy ombre?

Talán az elmúlt évtized legkeresettebb két festési módszere a balayage és az ombre haj. Szalonunkban fodrászaink kifejezett specialistáik, keresd őket bátran vele.

Mi a különbség közöttük?

  • A balayage hajfestés egy szabadkezes melírozási technika mely segítségével lágy, árnyalatnyi átfedéseket lehet belecsempészni a hajba. Ezáltal egy természetes, napszitta hatást kelthet. Ajánljuk egészen rövid hajhossztól is.
  • Az ombre hajfestésnél viszont fokozatos színátmenet keletkezik a hajon. A legtöbb esetben a haj töve sötétebb tónusú és lefelé egyre világosodik, de lehet visszafelé is. Az ombre haj látványosságát inkább vállig érő haj vagy annál hosszabb hozzá ki.

Babylights

Egészen a hajtőtől induló melir technika.

Ősz haj elcsalására is alkalmas azon vendégek számára akik nem szeretnének 4 hetente tövet festetni.

2-3 havonta igenyel frissítést.

Szőkébb hatást ad mint a balayage festés.

Air touch

Orosz modellek közkedvelt hajfestése.

Természetes hatást nyújtó techinka,mely megóvja a növésben lévő hajszálakat.

Nagyon aprólékos munkát igényel,igy 2 fodrász szükséges a készítéséhez.