Várunk szeretettel Babor luxus kozmetikánkba, mely Buda szívében a Bécsi úton található.

A Babor termékekkel kimagasló feszesítő, ránctalanító kezeléseket tudunk biztosítani vendégeinknek. Ezeket a kimagasló hatóanyagtartalmú termékeket gépi bevitellel tesszük még hatásosabbá.

Kozmetikánk a bőrproblémák kezelésére is megoldást nyújt, legyen az rozácea vagy ekcéma tünet kezelése, mivel szeretett Babor márkánk orvoskozmetológiai tárháza is igen széles.

MIÉRT VÁLASZTOTTUK BUDAI LUXUS KOZMETIKÁNKBA A BABORT?

Szeretett márkánk egy német családi vállalkozás eredménye. A mai nappal a harmadik generáció viszi tovább, ezzel is igazolva hitelességét. Amikor a Babor kozmetikumokról beszélünk, világ márkáról beszélünk, ami 66 országban elérhető kozmetikumaival. Minden egyes termékében és felépített kozmetikai szalon kezelésében benne van a német Precizitás.

A Babor termékek csak természetes összetevőket tartalmaznak, valamint csomagolásuk újrahasznosítható, ezzel figyelnek környezetünkre is. Kimagasló hatóanyagtartalmú luxus kozmetikumok, kortól függetlenül mindenki számára megoldást nyújt bőre ápolására.

Mindenféle bőrtípus ápolására alkalmas, legyen szó ránctalanításról, feszesítésről, méregtelenítésről, hidratálásról, vagy akár bőrproblémák kezeléséről, hisz orvoskozmetológiai terméknek számít.

Várunk szeretettel Budai kozmetikánkba, hogy összeállíthassuk bőrödnek a legjobb kozmetikai kezeléseket és otthoni arcápolási rutinodat.